Web Analytics Made Easy - Statcounter

سمند سورن پلاس، یکی از محصولات ایران خودرو است که مشخصات فنی، امکانات رفاهی، تجهیزات ایمنی، طراحی داخل، بدنه و کابین، مصرف سوخت، سرعت، محاسن، معایب آن، طرفداران خاص خود را دارد.

به گزارش ایمنا، سورن پلاس به عنوان جدیدترین ویرایش فیس لیفت سمند سورن از زمستان ۹۸ به طور رسمی توسط شرکت ایران خودرو به نمایش گذاشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معرفی سمند سورن پلاس

شرکت ایران خودرو در سال ۱۳۹۸ از عرضه سورن پلاس به بازار خبر داد. سورن پلاس در واقع خودرو جدیدی نیست و تفاوت‌های آن با دیگر مدل‌های سورن را باید در مواردی همچون تغییر گرافیک چراغ‌ها، افزودن رینگ و برخی تغییرات داخل کابین جست جو کرد. طراحی این خودرو در مقایسه با رقبای امروزی کمی ضعیف‌تر است اما گرافیک جدید چراغ‌ها و رینگ‌های آلومینیومی بر جذابیت‌های آن افزوده است. تغییرات جزئی جلو پنجره، تغییر دستگیره درها و افزودن یک یه اصطلاح اسپویلر (باله) کوچک از دیگر تغییرات سورن پلاس هستند.

ابعاد و مشخصات ظاهری سورن پلاس

نگاهی به ابعاد این خودرو (طول، عرض، ارتفاع) می‌تواند این ذهنیت درست را برای مخاطب ایجاد کند که اگر در جستجوی خودرویی جادار هستید، این خودرو می‌تواند انتخاب مناسبی باشد.

ابعاد مشخصه هندسی ۴۵۳۴ میلی‌متر طول ۱۷۲۰ میلی‌متر عرض ۱۴۶۰ میلی‌متر ارتفاع

مشخصات فنی سورن پلاس

در مشخصات فنی و آپشن‌ها، سورن پلاس خودرویی با پیشرانه ۱۶ سوپاپه است که اولین بار در اواخر سال ۹۸ به بازار معرفی شد و قرار است در پاییز ۹۹ با تولید انبوه، به صورت وسیع عرضه شود. اکثر قطعات این خودرو در تمامی نمایندگی‌های مجاز ایران خودرو وجود دارند و مشکلی برای تامیین خدمات و قطعات وجود ندارد.

طراحی سورن پلاس

سورن با گرافیک جدید چراغ‌های جلو و عقب، اضافه شدن دی لایت، تغییر رنگ جلوپنجره به مشکی براق، استفاده از طرح کروم روی نوار شیشه‌های جانبی، دستگیره‌های جدید درب‌ها، نصب اسپویلر برروی درب صندوق عقب و رینگ‌های جدید، شکل و شمایل به روزتری به خود گرفته..
نمای بیرونی سمند سورن پلاس تفاوت چشمگیری با مدل‌های پیشین این خودرو از خود به نمایش نمی‌گذارد؛ در اولین تغیررات ظاهری همچون تحول گرافیک داخلی چراغ‌های جلو و عقب و به‌روزرسانی ظاهری جلوپنجره مشکی‌رنگ و همچنین در نمای جانبی این خودرو شاهد حضور رینگ‌های دو رنگ جدید و دستگیره‌های درب آسان بازشو هستیم که پیش از این در دنا و دنا پلاس مورد استفاده قرار گرفته بودند. نمای عقب خودرو نیز دستخوش تحولات اساسی نشده و تغییرات اندکی مانند تغییر گرافیک داخلی چراغ‌ها و جانمایی یک اسپویلر کوچک در لبه صندوق آن، اعمال شده است. به طور کلی سورن پلاس همچون سایر نسخه‌های سمند سورن محبوبیت نسبتاً مناسبی را در میان مشتریان ایرانی به دست می‌آورد.

نمای داخلی سورن پلاس

در داخل کابین سورن تغییرات به موارد جزئی نظیر تعویض غربیلک فرمان با نمونه مشابه خودرو دنا، اضافه شدن MFD به همراه Trip Computer بر روی پوسته بالایی کنسول مرکزی داشبورد (که اطلاعاتی نظیر دما و باز بودن درب‌ها را نمایش می‌دهد)، طرح و رنگ جدید روکش صندلی با دوخت قرمز، تغییر قطعات دکوراتیو داخلی و تودری‌ها، سردنده جدید و موکت سقف با طرح خودرو دنا محدود شده است.

تم کلی کابین سورن پلاس مشابه همان سورن عادی است که به نسبت طراحی کلاسیک سمند ساده، حالت جوان پسندانه تری دارد و با اضافه شدن خطوط قرمز و فرمان جدید به جذابیت‌هایش اضافه شده است، سورن پلاس همچون سایر اعضا خانواده سمند، هم بر روی صندلی‌ها و هم داخل صندوق عقب فضای مناسب و کارآمدی در اختیارتان قرار می‌دهد که به راحتی پاسخگوی نیازهای معمول یک خانواده خواهد بود.

تجهیزات

سورن پلاس

چراغ

چراغ‌های مه‌شکن در عقب و جلو- تعبیه چراغ LED برای چراغ‌های جلو-دی‌لایت-برخورداری از قابلیت تنظیم نور و هم‌چنین سیستم روشنایی ترک خودرو

دستگاه‌های مولتی‌مدیا

سیستم پخش رادیو، همراه با اسپیکر، برخورداری از پورت USB، قابلیت اتصال به بلوتوث- تعبیه دکمه‌های کنترل صوتی روی فرمان

رینگ‌ها

۱۵ اینچی

آینه

آینه جانبی تاشو همراه با قابلیت تنظیم برقی

تهویه مطبوع

تهویه مطبوع خودکار

صندلی

صندلی با روکش چرمی-صندلی سرنشین جلو و همچنین راننده از قابلیت تنظیم دستی و برقی به ترتیب روی ۴ و ۲ حالت مختلف برخوردار هستند.

شیشه

شیشه‌بالابر برقی برای تمامی درب‌ها با گرم‌کن

دستگاه‌های هشداردهنده

سنسور

امکانات سورن پلاس

سمند سورن پلاس علاوه بر امکانات مدل‌های پیشین به تجهیزات جدیدتری همچون کروز کنترل و کامپیوتر سفری مجهز شده است و یگر امکانات آن عبارت‌اند از:

دو کیسه هوا ترمز ABS، EBD و BA ترمز دیسکی جلو و عقب فرمان هیدرولیک غربیلک فرمان جدید (طرح دنا) با دوخت قرمز و روکش چرمی کنترل سیستم صوتی از روی فرمان چراغ روشنایی روز سنسور پارک سه‌گانه عقب تنظیم ارتفاع چراغ از کابین تودوزی جدید صندلی و رودری با دوخت قرمز صندلی‌های جلوی دستی با پشتی برقی کامپیوتر سفر ارتقا یافته نمایشگر جدید روی داشبورد راهنمای لاین گرافیک جدید کاسه چراغ‌های جلو و عقب جلو پنجره جدید دستگیره‌های جدید (مشابه دنا) شیشه‌های عقب دودی رینگ آلومینیومی جدید لاستیک R15 195/60 تزئینات جدید رودری، غربیلک و داشبورد دسته دنده جدید تهویه اتوماتیک اسپویلر روی درب صندوق دسته سیم‌های بهبود یافته نمد سقف با متریال جدید کف پایی ها با نشان Turbo کاسه چراغ‌های جلو با تزئینات قرمز

ایمنی سورن پلاس

در بحث ایمنی هر خودرو از جمله سمند جدید ایران خودرو، نخستین مسئله قابل طرح، موضوع کیسه‌های هوا است. این ماشین به دو عدد کیسه‌هوا برای سرنشین جلو و هم‌چنین راننده مجهز شده است؛ به منظور ایجاد بستری امن و آسان برای رانندگی، این خودرو به سنسور دنده عقب نیز مجهز است. یکی دیگر از آپشن‌های ایمنی خودروی سورن پلاس که می‌تواند برای قرارگیری صندلی کودک نیز مفید باشد، ایزوفیکس است که امکان قرارگیری صندلی کودک را به صورت ایمن در داخل خودرو فراهم می‌کند.

سورن به سیستم کروز کنترل نیز مجهز است. ترمز این خودرو از نوع ABS است که از تکنولوژی EBD نیز بهره برده است. سیستم ضدسرقت ایموبلایزر نیز برای پوشش‌دادن تمامی جنبه‌های امنیت، در این خودرو پیاده‌سازی شده است.

تجهیزات سورن پلاس

تجهیزات

سورن پلاس

تجهیزات ایمنی و حفاظتی

– قفل خودکار بسته‌شدن درها-دارای سیستم ضدسرقت ایموبلایزر

– برخورداری از سیستم کروزکنترل، کنترل ایستایی در حالت سربالایی و هم‌چنین حرکت خودرو در نواحی دارای شیب- دارای سیستمی برای حفظ تعادل هنگام لغزندگی جاده

کیسه‌هوا

دارای ۲ عدد کیسه‌هوا برای سرنشینان جلو و کمربند ایمنی سه‌نقطه‌ای

سیستم ترمز

ترمز ABS همراه تکنولوژی پیشرفته EBD – کروزکنترل- ضدسرقت ایموبیلایزر

رقبای سورن پلاس در بازار

برخی از رقبای سورن پلاس در خانواده ایران خودرو حضور دارند. مثلاً رانا پلاس که هرچند با اتاق کوچک‌تر و کیفیت متریال کابین پایین‌تر و امکانات کمتر، قادر نیست به خوبی سورن پلاس به خانواده ایرانی خدمات رسانی کند اما در عوض ارزان‌تر است و مصرف سوخت کمتری دارد. پژو پارس LX نیز علیرغم ظاهر قدیمی تر و کمبود چند گزینه رفاهی، همچنان طرفداران خاص خودش را دارد.

برخی محصولات چینی نظیر برلیانس H230 یا همان نسخه صندوقدار سری ۲۰۰ برلیانس نیز رقیب سورن پلاس هستند، بخصوص که نسخه اتوماتیک H230 هم با قیمت کم و بیش مشابه سورن پلاس در بازار قابل خریداری است. اما این رقیب چینی به دلیل داشتن موتور کوچک‌تر، بازار دست دوم ضعیف‌تر، آپشن های کمتر و مشکلات مربوط به گیربکس‌های اتوماتیک AMT حداقل بازار ایران نمی‌تواند تعداد زیادی از طرفداران سورن پلاس را از خرید خودرو محبوبشان منصرف کند. از دیگر رقبای چینی سورن پلاس می‌توان به آریو دنده‌ای اشاره کرد که علیرغم کیفیت نسبتاً خوب و اتاق جادار، به دلیل توقف عرضه، مشکلات خاص خودش را در بحث خدمات و بازار دست دوم دارد.

مزایای سورن پلاس پیشرانه خوب و مطمئن ایمنی بالا طراحی کابین زیبا خدمات پس از فروش خوب و شبکه نمایندگی‌های گسترده معایب سورن پلاس گرانی قطعات لوازم یدکی کمیاب طراحی قدیمی سنگینی خودرو قیمت سورن پلاس

آخرین بررسی‌ها از بازار نشان می‌دهد که قیمت روز سورن پلاس در بازار ۲۸۷ میلیون تومان است.

بررسی سورن پلاس

به طور کلی تعلیق نرم و بلند و ارتفاع بالای سمند سورن از سطح زمین یک نکته و مزیت مثبت برای رانندگی در مسیرهای پردست‌انداز و جاده‌های خاکی به حساب می‌آید؛ موتور آزمایش شده سمند سورن با قدرت خالص و عملکرد بالا و مطلوبی که نسبت به پیشرانه‌های بسیار کوچک‌تر دارد، توانسته است حداکثر توان خود را در شرایط عملیاتی تنظیم شده به خوبی نمایش دهد. این خودرو همان گونه که در ویژگی‌ها و تجهیزات یک خودرو قابل قبول توانسته است نظر افراد و مشتریان زیادی را جلب کند، در بحث تجربه خوب رانندگی و راحتی و نرمی هندلینگ خودرو در جاده‌ها نیز مورد توجه قرار گرفته است.

کد خبر 502966

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سمند خودروی سمند سمند سورن سورن سورن پلاس سورن پلاس ایران خودرو عکس سورن پلاس سورن پلاس مشکی داخل سورن پلاس سورن پلاس اتوماتیک سمند سورن پلاس 99 ایران خودرو محصولات ایران خودرو سایت ایران خودرو قیمت خودرو ایران خودرو قیمت سورن پلاس قیمت سورن پلاس در بازار قیمت سورن پلاس 1400 سورن پلاس قیمت خودرو سورن پلاس پیش فروش سورن پلاس ثبت نام سورن پلاس قیمت سمند سورن پلاس مشخصات سورن پلاس سورن پلاس جدید بازار خودرو قیمت خودرو قیمت ایران خودرو قیمت محصولات ایران خودرو مشخصات فنی سورن پلاس عکس سمند سورن پلاس چه ماشینی معرفی خودرو بررسی خودرو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سمند سورن پلاس سورن پلاس چراغ های جلو سورن پلاس ایران خودرو جلو و عقب کیسه هوا چراغ ها رینگ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۴۶۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_نسبت به روزهای گذشته نوسان چندانی ندارد، بیشتر خودروهای داخلی و مونتاژی تغییر قیمتی تجربه نمی‌کنند، اما در این میان برخی از محصولات بازار با افت‌وخیز ناچیز همراه شدند.

اطلس یکی از جدیدترین محصولات سایپا امروز سه میلیون تومان ارزان‌تر شده و با نرخ ۵۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

شاهین G با سانروف خودروی رده بالای این شرکت نیز افت هفت میلیون تومانی را به ثبت رسانده و با ۷۵۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

پژو پارس معمولی یکی از محبوب‌ترین‌های بازار داخلی امروز رکورد افزایش قیمت را زد و ۲۸ میلیون تومان گران‌تر از روز گذشته و با ۶۹۴ میلیون تومان معامله می‌شود.

تارا اتوماتیک V۴ یکی از سدان‌های لوکس ایران خودرو در بازار داخلی‌ها نیز امروز پنج میلیون تومان افت قیمت داشته و با یک میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۵۰ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۴۸ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۴۰ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۴ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۳۳ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۴۸ میلیون تومان، پژو پارس ۶۹۳ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۳۲ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۶۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک ۷۵۹ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک ۹۲۳ میلیون تومان، رانا پلاس ۶۳۵ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۸۰۷ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V۲ به قیمت ۹۸۲ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۸۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۷ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۷ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۳۹ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۶ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۵۸۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی و وارداتی نیز نوسان زیادی دیده نمی‌شود.

ام‌وی‌ام X۲۲ پرو دستی یکی از ارزان‌ترین کراس‌اوورهای مونتاژی بازار، تغییری ندارد و با همان نرخ ۹۵۸ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

جک S۵ نیوفیس محصول محبوب کرمان موتور نیز امروز تغییر قیمتی نداشته و به قیمت یک میلیارد و ۶۸۵ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

ام‌وی‌ام X۵۵ Pro کراس‌اوور مونتاژی مدیران‌خودرو محصول پرحاشیه این روزهای بازار است که ۲۲ میلیون تومان نسبت به روز گذشته ارزان‌تر شده و با یک میلیارد و ۵۸۸ میلیون تومان معامله می‌شود.

هونگچی H۵ محصول وارداتی و لوکس گروه بهمن به شمار می‌رود که امروز با افت ۹۵ میلیون تومانی، رکورد کاهش قیمت را در بازار نصیب خود کرد و به کانال پنج میلیارد و ۱۴۵ میلیون تومان رسید.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۸ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۸۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۲۶ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۱۰۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۴۲ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۴۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۵۳ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۳۰ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۸۸۵ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم یک میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۶۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 750740

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز ۱۷ اردیبهشت + جدول
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت امروز دنا و ۲۰۷
  • بازار خودرو روی دور تند گرانی افتاد/ آخرین قیمت پژو، سمند، شاهین، کوییک، دنا و تارا + جدول
  • قیمت تولیدات ایران‌خودرو در بازار +جدول
  • قیمت روز محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز ۱۶ اردیبهشت + جدول
  • قیمت جدید انواع باتری خودرو +جدول
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • قیمت محصولات ایران خودرو امروز شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول